Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Photoderm Max Aquafluid Claire SPF50+
Cod produs: X05772

54,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Photoderm Max Aquafluid Claire SPF50+
opiniile clientilor
Bioderma

Producător:


Bioderma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Photoderm Max Aquafluid Claire SPF50+

Fotoprotectie inalta. Textura inovatoare ultra-fluida. Efect de uniformizare a culorii tenului, tenta deschisa. Brevet Cellular Bioprotection. Piele intoleranta. Formula hipoalergena. Fara parfum.
Indicatii: Protectie solara foarte inalta pentru fata: piele care nu tolereaza nici un tip de expunere la soare, piele deschisa cu pistrui, piele expusa la intensitate solara maxima.


Proprietati:

Eficacitatea anti UVB foarte ridicata si protectia anti UVA inegalabila a Photoderm Max asigura o protectie optima impotriva razelor solare, prevenind reactiile cauzate de intoleranta la soare si imbatranirea cutanata prematura.
Textura ultra-fluida nu lasa film gras sau efect de piele lucioasa.
Rezistent la apa. fara parfum.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review