Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Rennie Peppermint 24 comprimate masticabile Bayer

15,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Rennie Peppermint 24 comprimate masticabile Bayer
opiniile clientilor
Bayer

Producător:


Bayer

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Rennie Peppermint 24 comprimate masticabile Bayer

Pentru moment acest medicament nu se poate comanda online. Acest medicament poate fi cumparat doar de la sediul farmaciei. Suntem deja in proces de autorizare pentru vanzarea online a acestor medicamente conform Ordinului ministrului sanatatii 444 pe 2019 cu privire la administrarea si functionarea farmaciilor online. In momentul in care se va finaliza procedura de autorizare revenim cu amanunte (conform legii acest proces dureaza minim 2-3 luni).
 

Substante active:
Fiecare tableta contine 680 mg carbonat de calciu (echivalent a 272 mg calciu elementar) si 80 mg carbonat de calciu (echivalent a 20 mg magneziu elementar).

Excipienti:
 Un comprimat contine, de asemenea, zahar 475 mg, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de cartofi, talc, stearat de magneziu, parafina lichida usoara, zaharina sodica si aroma de Spearmint.

Rennie Spearmint este un antiacid, substantele active din componenta sa neutralizand secretia gastrica.Un comprimat masticabil contine zahar 475 mg.


Pentru ce se utilizeaza?

Rennie Spearmint amelioreaza rapid afectiunile si simptomele asociate hiperaciditatii gastrice, cum ar fi pirozisul, refluxul gastro-esofagian indigestia, indigestia din perioada de sarcina, episoadele de gastralgie, senzatie de plenitudine gastrica, balonare.


Care sunt contraindicatiile?

Nu utiliza Rennie Spearmint daca:

  esti alergic la oricare dintre substantele active si excipientii produsului;
  suferi de tulburari renale grave;
  ai hipercalcemie.

Daca acuzi in mod frecvent gastralgii trebuie sa ceri sfatul medicului inainte de a utiliza Rennie Spearmint.


Cum se administreaza?

Adulti si copii peste 12 ani: 1 – 2  comprimate masticabile, ce pot fi supte sau mestecate, doza maxima zilnica ce poate fi administrata fiind de 16 comprimate masticabile.

Nu utiliza doze mai mari decat cele indicate in prospect sau cele prescrise de medic. In cazul in care consideri ca efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic, adreseaza-te medicului sau farmacistului.


Ce precautii trebuie luate?

Trebuie sa ceri sfatul medicului daca utilizezi concomitent alte medicamente. Actiunea antibioticelor din grupa tetraciclinelor si a altor medicamente, poate fi afectata atunci cand sunt administrate concomitent cu Rennie Spearmint.

Trebuie pastrat un interval de timp de 2 ore intre administrarea Rennie Spearmint si a celorlalte medicamente.

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A nu se pastra la temperaturi sub 25 0 C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana copiilor.


Care sunt efectele adverse?

Rennie Spearmint poate fi utilizat in perioada de sarcina si alaptare.


Care sunt reactiile adverse?

Foarte rar au fost raportate fenomene de hipersensibilitate. Simptomele includ prurit, angioedem (ce se manifesta prin umflarea buzelor, limbii si a epiglotei) si socul anafilactic (respiratie dificila, puls accelerat, ameteli, pierderea cunostintei).


Ce alte remarci speciale trebuie facute?

In special pentru pacientii cu functie renala afectata, administrarea pe o perioada indelungata de doze mari poate avea drept consecinta la hipercalcemie sau hipermagneziemie si alcaloza, ce se pot asocia cu simptome gastrice  (greata si varsaturi) si slabiciune musculara anomala.

In astfel de cazuri trebuie sa intrerupi administrarea produsului si sa te adresezi imediat unui medic.

Prospectul acestui medicament poate fi consultat aici: Rennie Peppermint

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review