Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Rennie Spearmint 24 comprimate masticabile Bayer
Cod produs: X03273

15,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Rennie Spearmint 24 comprimate masticabile Bayer
opiniile clientilor
Bayer

Producător:


Bayer

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Rennie Spearmint 24 comprimate masticabile Bayer

Pentru moment acest medicament nu se poate comanda online. Acest medicament poate fi cumparat doar de la sediul farmaciei. Suntem deja in proces de autorizare pentru vanzarea online a acestor medicamente conform Ordinului ministrului sanatatii 444 pe 2019 cu privire la administrarea si functionarea farmaciilor online. In momentul in care se va finaliza procedura de autorizare revenim cu amanunte (conform legii acest proces dureaza minim 2-3 luni).

Compozitie:

Substanţe active: Un comprimat masticabil conţine carbonat de calciu 680 mg (echivalent a 272 mg calciu elementar) şi carbonat de magneziu greu 80 mg (echivalent a 20 mg magneziu elementar).
Excipienţi: Un comprimat conţine/ de asemenea/ zahăr 475 mg/ amidon de porumb pregelatinizat/ amidon de cartofi/ talc/ stearat de magneziu/ parafină lichidă uşoară/ aromă Spearmint/ zaharină sodică.

Indicatii terapeutice:

RENNIE SPEARMINT este un antiacid/ substanţele active din componenţa sa neutralizând secreţia acidă gastrică. RENNIE SPEARMINT ameliorează rapid afecţiunile şi simptomele asociate hiperacidităţii gastrice/ cum ar fi pirozisul/ refluxul gastro-esofagian/indigestia / indigestia din perioada de sarcină/ episoadele de gastralgie/ senzaţie de plenitudine gastrică/ balonare.

Contraindicatii:

Nu utilizaţi RENNIE SPEARMINT dacă:
- sunteti alergic la oricare dintre substanţele active şi excipienţii produsului;
- suferiţi de tulburări renale grave;
- hipercalcemie.
Dacă acuzaţi în mod frecvent gastralgii trebuie să cereţi sfatul medicului înainte de a utiliza RENNIE® SPEARMINT.
Atenţionare pentru pacienţii cu diabet zaharat: un comprimat masticabil conţine zahăr 475 mg.

Doze si mod de administrare::

Adulţi şi copii peste 12 ani:
1–2 comprimate masticabile RENNIE SPEARMINT/ ce pot fi supte sau mestecate/ doza maximă zilnică ce poate fi administrată fiind de 16 comprimate masticabile.
Nu utilizaţi doze mai mari decât cele indicate în prospect sau cele prescrise de către medicul dumneavoastră. În cazul în care consideraţi că efectul comprimatelor masticabile este prea slab sau prea puternic/ vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Nu utilizaţi RENNIE SPEARMINT o perioadă îndelungată doar dacă aceasta vă este indicată de către medicul dumneavoastră.

Forma de prezentare:

Cutie cu 4 blistere a 6 comprimate masticabile.

Prospectul acestui medicament poate fi consultat aici: Rennie Spearmint

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review