Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Solgar Vitamin E 1000IU 50 capsule moi

112,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
18.50 lei
Solgar Vitamin E 1000IU 50 capsule moi
opiniile clientilor
Solgar

Producător:


Solgar

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Solgar Vitamin E 1000IU 50 capsule moi

În procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante/ termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compuși inițiali cu structură asemănătoare.
Tocoferolii joacă un rol important/ reprezentând principalii antioxidanți solubili în grăsimi ce protejează organismul uman împotriva radicalilor liberi.
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grași saturați și a vitaminei A/ cât și combinarea cu alte substanțe ce ar putea dăuna organismului.
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul și de a preveni transformarea acestuia în peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogată a celulelor roșii cu oxigenul pur pe care sângele îl transportă către inimă și alte organe.
Vitamina E joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor/ în special a celor cardiaci și scheletici. Vitamina E face posibilă funcționarea acestor mușchi și a nervilor cu mai puțin oxigen/ crescând astfel nivelul de rezistență și vitalitate a acestora. Provoacă de asemenea dilatarea vaselor sangvine/ permițând transmiterea unui flux mai mare de sânge către inimă. Vitamina E contribuie de asemenea la hrănirea celulelor/ la întărirea pereților vaselor capilare și la protejarea celulelor roșii împotriva distrugerii de către otrăvuri precum perhidrolul din sânge.

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți/ o (1) capsulă moale pe zi/ preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsulă moale asigură:
Vitamina E (1000 UI/ sub formă de d-alfa tocoferol) 671 mg
Complex de tocoferoli (d-beta/ d-gamma/ d-delta/ d-alfa tocoferol) 44.5mg

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review