Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Solgar Vitamin E 400UI 50 capsule

58,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Solgar Vitamin E 400UI 50 capsule
opiniile clientilor
Solgar

Producător:


Solgar

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Solgar Vitamin E 400UI 50 capsule

 Vitamina E din surse natural 268 mg (400 UI) 50 softgels
În procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.

Tocoferolii joaca un rol important, reprezentând principalii antioxidanti solubili în grasimi ce protejeaza organismul uman împotriva radicalilor liberi.
Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cât si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului.
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul si de a preveni transformarea acestuia în peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogata a celulelor rosii cu oxigenul pur pe care sângele îl transporta catre inima si alte organe.
Vitamina E joaca un rol esential în respiratia celulara a tuturor muschilor, în special a celor cardiaci si scheletici. Vitamina E face posibila functionarea acestor muschi si a nervilor cu mai putin oxigen, crescând astfel nivelul de rezistenta si vitalitate a acestora. Provoaca de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permitând transmiterea unui flux mai mare de sânge catre inima. Vitamina E contribuie de asemenea la hranirea celulelor, la întarirea peretilor vaselor capilare si la protejarea celulelor rosii împotriva distrugerii de catre otravuri precum perhidrolul din sânge.

Se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil în timpul mesei.

Fiecare capsula moale asigura:
Vitamina E (400 UI, sub forma de d-alfa tocoferol) 268 mg
Complex de tocoferoli (d-beta, d-gamma, d-delta, d-alfa tocoferol) 18.5mg

Ambalaj: 50 capsule moi

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review