Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Canespor crema antifungica 20g
Cod produs: X05927

31,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Canespor crema antifungica 20g
opiniile clientilor
Bayer

Producător:


Bayer

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Canespor crema antifungica 20g

Prezentare: flacon de 20g ce contine BIfonazol

Indicatii:

1. Ce este Canespor Crema si pentru ce se utilizeaza ?


Canespor Crema este un medicament antifungic cu spectru larg folosit pentru tratamentul infecțiilor fungice cutanate. Bifonazolul, substanța activa din Canespor crema, penetreaza straturile afectate ale pielii și ataca fungii. De asemenea, are efect antiiflamator.

Canespor crema este un medicament pentru infecțiile fungice(micoze) cutanate cauzate de dermatofiți, levuri, mucegaiuri și alte microorganisme precum Malassezia furfur și pentru infecții cutanate determinate de Corynebacterium minutissimum.
Acestea includ infecÈ›ii fungice ale picioarelor È™i mâinilor (tinea pedis, tinea manuum), infecÈ›ii fungice ale pielii È™i ale pliurilor pielii (tinea corporis, tinea inguinalis), pitiriazis versicolor (infecÈ›ie fungica provocata de Malassezia furfur), eritrasma (o afecÈ›iune cutanata cauzata de Corynebacterium minutissimum); infecÈ›ii superficiale cu Candida.

2. Înainte sa utilizaÈ›i Canespor Crema
Canespor crema nu trebuie utilizat:
Daca sunteți hipersensibil (alergic) la substanța activa bifonazol sau orice alt excipient al produsului.

AveÈ›i grija deosebita când utilizaÈ›i Canespor crema:
EvitaÈ›i ca produsul Canespor crema sa intre în contact cu ochii.

-Copii:
Canespor crema trebuie administrat nou-nascuților numai sub supraveghere medicala.
Atenționari speciale:
În cazul administrarii la nivelul unor zone cutanate întinse la copii sau la sugari (datorita raportului suprafaÈ›a corporala/ greutate È™i datorita efectului oclusiv al scutecelor), se recomanda prudenÈ›a datorita riscului potenÈ›ial de toxicitate hepatica.

-Sarcina și alaptare:
Datele preclinice de siguranÈ›a È™i datele farmacocinetice nu dau nici o indicaÈ›ie ca se pot anticipa reacÈ›ii adverse la mama sau fat atunci când bifonazolul este utilizat în timpul sarcinii. În primele 3 luni de sarcina nu este recomandata utilizarea bifonazolului, iar în celelalte luni de sarcina medicamentul poate fi utilizat doar daca este absolut necesar, dupa analiza raportului risc fetal/beneficiu matern.
Daca alaptaÈ›i, nu trebuie sa aplicaÈ›i bifonazol în zona sânilor.

-Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje
Produsul nu influențeaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Interacțiuni cu alte medicamente :
Pâna în prezent nu s-au raportat interacÈ›iuni cu alte medicamente.
Nota: SubstanÈ›ele complementare ale formulei Canespor Crema (în special stearaÈ›i) pot afecta funcÈ›ionalitatea produselor din latex (de exemplu prezervative, diafragme) È™i ca urmare pot reduce siguranÈ›a acestor produse daca sunt folosite simultan.

3. Cum utilizați Canespor Crema :
Canespor Crema se utilizeaza o data pe zi, preferabil seara înainte de culcare.
Se aplica în strat subÈ›ire pe zona afectata È™i se maseaza.
O cantitate mica de crema este în general suficienta pentru a trata o zona de marimea aproximativa a palmei.
Pentru obținerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol crema trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate.
Doza uzuala a tratamentului :
-Micozele picioarelor , “picior de atlet”(tinea pedum, tinea pedum interdigitalis) : 3 saptamâni.
-Micozele trunchiului, mâinilor È™i pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis) : 2-3 saptamâni.
-Pitiriazis versicolor, eritrasma : 2 saptamâni.
-Candidoza superficiala a pielii : 2-3 saptamâni.
Daca starea dumneavoastra se înrautaÈ›eÈ™te sau nu se îmbunataÈ›eÈ™te în aproximativ 1 saptamâna, trebuie sa va prezentaÈ›i la medic.
Va rugam sa consultați medicul sau farmacistul daca aveți impresia ca efectele Canespor crema sunt prea puternice sau prea slabe.

Copii:
Nu s-au realizat studii aprofundate la copii. Dintr-un studiu clinic, datele raportate nu au indicat ca se pot anticipa reacÈ›ii adverse severe la copii. TotuÈ™i, la sugari, bifonazolul nu trebuie utilizat decât sub supraveghere medicala.

Ce altceva mai puteți face?
SchimbaÈ›i zilnic toate prosoapele sau articolele de îmbracaminte care intra în contact cu zonele afectate. Aceasta masura de precauÈ›ie va împiedica raspândirea infecÈ›iei fungice la alte parÈ›i ale corpului dumneavoastra sau la alte persoane.

4.Reacții adverse posibile:
Piele :
-mai puțin frecvente (mai puțin de 1 din 100, dar mai mult de 1 din 1000 pacienți tratați) :
ReacÈ›ii cutanate iritante, tranzitorii, precum înroÈ™ire, înÈ›epaturi.
Reacții de hipersensibilitate
-rare (mai puțin de 1 din 1000, dar mai mult de 1 din 10.000 pacienți tratați) :
ReacÈ›ii de hipersensibilitate (reacÈ›ii alergice) la substanÈ›a activa bifonazol sau la oricare dintre excipienÈ›i (de exemplu, alcoolul cetilstearilic), care se manifesta prin mâncarime, înroÈ™ire È™i erupÈ›ie veziculara, chiar dincolo de suprafaÈ›a cutanata expusa aplicarii cremei (la pacienÈ›ii cu eczema de contact, contactul direct cu pielea a fost urmat de reacÈ›ii dispersate).

5. Cum se pastreaza Canespor Crema
A se pastra la temperaturi sub 30 C , în ambalajul original.
Puteți utiliza crema timp de 16 luni de la deschiderea tubului. 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review