Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Canesten 1% crema 30g

27,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Canesten 1% crema 30g
opiniile clientilor
Bayer

Producător:


Bayer

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Canesten 1% crema 30g

Canesten crema 20g

Indicatii:
Canesten are un spectru larg de activitate. Actioneaza asupra dermatofitilor/ levurilor/ mucegaiurilor si ciupercilor. Toate dermatomicozele provocate de: dermatofiti (Trichophyton infectios/ tipuri de Microsporum/ Epidermophyton floccosum); levuri (Candida albicans si alte tipuri de Candida); mucegaiuri si alte ciuperci (Malassezia furfur). In afectiunile cutanate provocate de ciuperci si suprainfectate: micoze interdigitale (Tinea pedum/ Tinea manuum); micoze ale pielii (Tinea corporis/ Pityriasis versicolor); micoze ale plicilor cutanate (Tinea inguinalis/ Eritrasma); paronichii in onicomicoze (Tinea unguium); vulvite/ balanite; otomicoze.

Contraindicatii:
Posibile hipersensibilitati la clotrimazol/ alcool cetilstearilic si hidrocortizon. Daca exista o hipersensibilitate la alcool cetilstearilic/ trebuie folosita o alta forma farmaceutica de Canesten: solutie/ spray sau pudra. Nu este indicata utilizarea in dermatoze provocate de tuberculoza/ sifilis/ varsat de vant/ dermatita periorala/ Herpes simplex/ Rosacea.

Compozitie:
1 g Canesten crema contine: 0/01 g clotrimazol si 0/01 g hidrocortizon.
Alti ingredienti: alcool benzilic/ alcool cetilstearilic/ apa distilata/ trisalchil (C16-C18)-polio xietilen-4-fosfat/ triglicerid.

Mod de administrare:
Cu exceptia altui mod indicat de medic/ se aplica/ 1 pana la 2 ori pe zi (dimineata si seara) in zona afectata si se maseaza usor. Durata terapiei: de obicei cateva zile (forme acute).
Atentie: A nu se lasa la indemana copiilor A nu se folosi dupa expirarea termenului de valabilitate

Reactii adverse:
Foarte rar: iritatii ale pielii (eritem tranzitoriu/ senzatie de usturime). Din cauza prezentei hidrocortizonului/ daca produsul se foloseste pentru mai mult de 2-4 saptamani/ pot aparea reactii cutanate precum telangiectazie/ striatii/ hipertrichoza.

Forma de ambalare: Tub a 30 g crema

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review