Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Tinctura de ghimbir 50ml Dacia Plant
Cod produs: A103870

11,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Tinctura de ghimbir 50ml Dacia Plant
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Tinctura de ghimbir 50ml Dacia Plant

Descriere

Ghimbirul face parte din familia Zingiberaceae, fiind o planta erbacee de la care se foloseste rizomul, datorita compozitiei sale bogate în uleiuri volatile. Originar din India, ghimbirul este o planta utilizata ca si condiment înca din antichitate. În zilele noastre se cultiva în zonele tropicale si subtropicale ale Asiei, în Brazilia, Jamaica si Nigeria. În medicina traditionala se utilizeaza pentru tratarea greturilor si varsaturilor care apar în sarcina, ca antireumatic, antihelmintic precum si în curele de slabire.

Compozitie

ulei volatil (alcatuit din zingiberen, zingerona, gingeroli, shogaol, ar-curcumen, β-sesquifelandren, β-bisabolen si α-farnesen), rezine, etc.

Administrare

Actiuni
INTERN:
antiemetic, antivertiginos, tonic digestiv, stomahic, stimulent al motilitatii gastro-intestinale, colagog, antiinflamator (inhiba cicloxigenazele COX-1 si COX-2), hipocolesterolemiant, hipolipemiant, antiagregant plachetar, antioxidant, antibacterian, antifungic, antitumoral, hipertermiant.

EXTERN:
rubefiant, antiinflamator, mareste rezistenta la frig.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: INTERN:
rau de masina, rau de miscare, rau de înaltime, senzatie de greata si voma, digestie dificila, indigestie, sensibiliate la frig, reumatism.

EXTERN:
reumatism, sensibilitate la frig.

Administrare
INTERN:
Se ia, de regula, câte o lingurita de tinctura diluata în 100ml de apa (jumatate de pahar), de 3-4 ori pe zi, înainte de mese.

EXTERN:
-în reumatism se aplica sub forma de comprese cu tinctura, care se mentin 30min. pe zona afectata, de 2 ori pe zi, dimineata si seara;
-în cazul sensibilitatii la frig (în special în perioadele de iarna), se frictioneaza extremitatile cu tinctura de ghimbir.

Contraindicatii
sarcina, alergie la ghimbir.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review